A Hazaszeretet, NEM rasszizmus!!

Az általunk használt anyagok különlegessége, hogy egy meghatározott kötésmóddal készül, mely által az anyag vastagsága ellenére is jól szellőzik. A vetülékrendszerű mintás szövet plasztikus geometriai mintát formáz. A kétszínoldalas kötés alsó fonalszállal kitöltve biztosítja a lehető legkisebb nyúlást az anyag szélességében. A CseKit pólók esetében alkalmazott megerősített varrás a vállszalag  mentén megakadályozza a keresztirányú nyúlást, mely más esetben a mosások során kialakuló gyakori jelenség.

A CseKit póló egyaránt kedvelt és kényelmes viselet a, nők és férfiak számára is – utóbbiak
sportosabb megjelenését biztosítja mindennapi viseletként. A hölgyeknek szánt CseKit pólók az oldalvarrás mentén karcsúsítottak, alakjukat kiemelik.

Az általunk kínált CseKit pólók anyagösszetétele 80%pamut és 20% elasztikus minőségi anyag, úgynevezett litri keveréke.

 

  • Termékeinkkel a Magyar nemzeti ruházat kínálatát szeretnénk bővíteni, folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal együtt.Üzletünk egyedi gyártású magyar CseKit márkát képviseli.A nem csupán nemzetben gondolkodó,de azt fel is vállaló hazafiaknak és honleányoknak gyárt minőségi hazai tervezésű és gyártású ruhadarabokat.A rovásírással feltüntetett márkanév mára a nemzeti elhivatottság,és székely testvéreinkel való együttérzés jelképéül született.Így ezzel is erősítve azt a tényt amit sokan nem értenek meg:MI ÖSSZE TARTOZUNK!!


     

 

Bármilyen kérdés esetén,email-ben szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek. Kérjük, böngéssze weboldalunkat, ahol mindig az aktuális kínálatunkat tekintheti meg.Szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.

Keresés

MS lejátszó

A Csekit márka

2014.06.04 20:35

Újszilvási Motoros Találkozó!!!

A CseKit újabb állomása a Betyársereg által rendezett újszilvási motorostalálkozón három napon keresztül találkozhattok velünk, és most már kiegészülve a rovás felvarrással is! Ott helyben elvégezzük bármilyen szöveg felvarrását. Hozott vagy nálunk vásárolt ruhadarabokra is.  
2014.05.28 13:18

XI. ŐSI MAGYAR SZER TALÁLKOZÓ

A CseKit állomása még a Betyársereg motoros találkozója előtt! Most hétvégén jelen leszünk az alábbi nagy rendezvényen ruhadarabjainkkal, és már a rovás felvarrókkal is!! Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt aki találkozni szeretne velünk! XI. ŐSI MAGYAR SZER TALÁLKOZÓ és Hagyományőrző...
2014.04.24 18:54

A CseKitről!

CseKit A MAGYAR MINŐSÉGI RUHAMÁRKA! Az új ruhamárka létrehozói Cseh István és Frank Kitti a két magyar tulajdonos nevéből kapta végleges elnevezését. Cseh István és Frank Kitti terveinek megvalósításaként jött létre ez a nemzeti tudatot erősítő, és a magyarság felvállalását kimutató magyar...