A Hazaszeretet, NEM rasszizmus!!

A CseKitről!

2014.04.24 18:54
CseKit A MAGYAR MINŐSÉGI RUHAMÁRKA! Az új ruhamárka létrehozói Cseh István és Frank Kitti a két magyar tulajdonos nevéből kapta végleges elnevezését. Cseh István és Frank Kitti terveinek megvalósításaként jött létre ez a nemzeti tudatot erősítő, és a magyarság felvállalását kimutató magyar gyártású, eredetű és forgalmazású CseKit ruhamárka. A tulajdonosok első és legfontosabb elve az volt, hogy valami egyedit, minőségit, és legfőképpen magyar nemzeti érzelmet sugalló terméket tudjanak „piacra” hozni. Fontosnak tartják, hogy magyar emberek ne mindenféle angol szavakkal ellátott ruházatban jelenjenek meg az utcákon (mintha a magyaroknak nem lenne külön anyanyelvük) hanem igen is mutassuk meg a liberális mocsok által elködösített embereknek, hogy nekünk, magyaroknak is vannak hagyományaink és ősi betűtípusaink, amiket viselni tudunk ruházatunkon! A tulajdonosok ezért választották a rovásírással feltüntetett márkanevet is. Mindemellett gondosan figyelve a minőségre és a precizitásra. Termékeink a legmagasabb minőséget képviselik, mint az anyag szövésében, formájában, varrásában és hímzésében is. Az anyagok teljesen egyedi technológiával és szövéssel vannak elkészítve.
 
Az általunk használt anyagok különlegessége, hogy egy meghatározott kötésmóddal készül, mely által az anyag vastagsága ellenére is jól szellőzik. A vetülékrendszerű mintás szövet plasztikus geometriai mintát formáz. A két színoldalas kötés alsó fonalszállal kitöltve biztosítja a lehető legkisebb nyúlást az anyag szélességében. A CseKit pólók esetében alkalmazott megerősített varrás a vállszalag mentén megakadályozza a keresztirányú nyúlást, mely más esetben a mosások során kialakuló gyakori jelenség.
 
A CseKit póló egyaránt kedvelt és kényelmes viselet a, nők és férfiak számára is – utóbbiak
sportosabb megjelenését biztosítja mindennapi viseletként. A hölgyeknek szánt CseKit pólók az oldalvarrás mentén karcsúsítottak, alakjukat kiemelik.
Az általunk kínált CseKit pólók anyagösszetétele 80%pamut és 20% elasztikus minőségi anyag, úgynevezett literi keveréke.
 
Természetesen ezen egyedi anyagminőség után a termék gyártási színvonalához illő magyar nemzeti érzelmű varroda, és híres matracgyár a NOVETEX kokuszmatracok gyárója varja le ruhadarabjainkat. A Magyar Nagydíjas varrónő, és egyben a NOVETEX cég tulajdonosa Kocsis Eszter ellenőrzésével.
 
A hímzések többnyire gépi hímzéssel történnek, szintén magas minőséget megkövetelve egy magyar egyéni vállalkozó Monori Etelka kezéből, aki ezekben a körökben nagyon nagy elismerést vívott ki csodálatos munkáival. Melynek túlnyomó része Kalocsai, Matyó és rovásíráshímzésekből áll.
 
A CseKit márka úgy nevezett „logóját” is a magyar hagyományokra alapoztuk. Egy csikós kalap alatt lévő bajusszal, ami szintén Hungarikum-nak számít. Ezen „logó” vagy, ha úgy tetszik márkajelzés alá került a rovásírással feltüntetett CseKit szó. Amit már a fentebb említett két névből összerakott márkanév lett.
 
Miután elkészültünk az első ily módon legyártott ruhadarabokkal elkezdtük annak sorozatgyártását és forgalmazását. Először interneten egy web áruházban kezdtük hirdetni termékeinket, ami folyamatosan jelenleg is üzemel és készen áll a kedves vásárlók rendeléseinek befogadására a www.csekit.com című oldalon.
Ezután jött a Facebook-on egy oldal ahol szintén elérhetőek vagyunk Csekit néven! Itt (a könnyebb megtalálás érdekében) egy Magyar Népmesék szimbólumában lett feltüntetve a márkanév. Ez az oldalunk profilképe is a közösségi oldalon.(De a ruhaneműk címkéjében is ezt a motívumot használjuk) Ezen az oldalon nagyon sok aktuális árváltozást, nyereményjátékot vagy humoros képeket láthatnak „követőink” de feltesszük ide új ruhadarabjainkat vagy állás ajánlatainkat is. Ezen felül állásajánlataink megtalálhatóak a honlapon is az érdeklődőknek.
Az oldalon található e-mail címen várjuk viszonteladók jelentkezését is folyamatosan bővülő és növekvő kínálattal.
 
A továbbiakban is kívánjuk, hogy adjon az Isten szebb jövőt minden igaz magyarnak!
Bajtársi üdvözlettel
A CseKit csapat

Keresés

MS lejátszó

A Csekit márka

2014.06.04 20:35

Újszilvási Motoros Találkozó!!!

A CseKit újabb állomása a Betyársereg által rendezett újszilvási motorostalálkozón három napon keresztül találkozhattok velünk, és most már kiegészülve a rovás felvarrással is! Ott helyben elvégezzük bármilyen szöveg felvarrását. Hozott vagy nálunk vásárolt ruhadarabokra is.  
2014.05.28 13:18

XI. ŐSI MAGYAR SZER TALÁLKOZÓ

A CseKit állomása még a Betyársereg motoros találkozója előtt! Most hétvégén jelen leszünk az alábbi nagy rendezvényen ruhadarabjainkkal, és már a rovás felvarrókkal is!! Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt aki találkozni szeretne velünk! XI. ŐSI MAGYAR SZER TALÁLKOZÓ és Hagyományőrző...
2014.04.24 18:54

A CseKitről!

CseKit A MAGYAR MINŐSÉGI RUHAMÁRKA! Az új ruhamárka létrehozói Cseh István és Frank Kitti a két magyar tulajdonos nevéből kapta végleges elnevezését. Cseh István és Frank Kitti terveinek megvalósításaként jött létre ez a nemzeti tudatot erősítő, és a magyarság felvállalását kimutató magyar...